פשטידת גבינה עם ברוקולי ובצל

רכיבים:

1/2 שקית ברוקולי (לבשל עד ריכוך)
1/2 שקית כרובית (לבשל עד ריכוך)
1 בצל בינוני (לחתוך קוביות)
3 ביצים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1 קוטג' 3%
1 לבן או יוגורט
50 גרם גבינה בולגרית
2 פרוסות גבינה צהובה 9%
1/2 כוס קמח כוסמין ( 60 גרם)

אופן הכנה:

לערבב את כל הרכיבים מלבד הברוקולי בצל וכרובית.
לאחר שהתערובת אחידה יש לקפל את הבצל, פרחי כרובית והברקולי.
לחמם מראש תנור ל 180 מעלות.
תבנית 20X30 לשמן בכף שמן זית ולקמח מעט בקמח כוסמין.
להכניס לתנור לשעה עד השחמה עדינה.
להוציא ולחכות שיצטנן.
בתאבון !

מתכונים נוספים

שייקים ירוקים ובריאים

חמישה שייקים ירוקים עשירים בויטמינים ומינרלים
מאת ליאור רינגל, נטורופטית ומנחה לאורח חיים בריא
למתכון

עוגיות קפה שלא יזיקו

עוגיות קפה מפנקות עם רכיבים מזינים שכיף לנשנש לצד הקפה
מאת ליאור רינגל, נטורופטית ומנחה לאורח חיים בריא
 
למתכון