עוגת קקאו-חלבון

רכיבים רטובים לערבב יחד בקערה
חצי כוס משקה שקדים לא ממותק
שלוש ביצים

שלוש כפות רסק תפוחים ללא סוכר
כפית תמצית וניל

רכיבים יבשים לערבב יחד בקערה נפרדת
3/4 -כוס קמח כוסמין מלא 
1.5 -סקופים אבקת חלבון בטעם שוקולד 
 שליש כוס אבקת קקאו לא ממותק דל שומן
 שליש כוס תחליף סוכר (השתמשתי בסוויטנגו)
חצי כפית סודה לשתיה

הכנה:
ליצוק את הרכיבים הרכיבים לקערת היבשים עד לקבלת עיסה אחידה.
לשים בתבנית אינגליש מסיליקון ולהכניס לתנור שלומך מראש על 180 מעלות למשך 15-25 דק (תלוי בעוצמת התנור, אני ממליצה על מבחן הקיסם היבש). זהירות שלא יתייבש.


ערכים לפרוסה מתוך 9 פרוסות:
112 קק"ל
16ג פחמימה 

7.5 גרם חלבון
2 גרם שומן
 

מתכונים נוספים