עוגת קקאו-חלבון
רכיבים רטובים לערבב יחד בקערה
חצי כוס משקה שקדים לא ממותק
שלוש ביצים
שלוש כפות רסק תפוחים ללא סוכר
כפית תמצית וניל
רכיבים יבשים לערבב יחד בקערה נפרדת
3/4 -כוס קמח כוסמין מלא
1.5 -סקופים אבקת חלבון בטעם שוקולד
שליש כוס אבקת קקאו לא ממותק דל שומן
שליש כוס תחליף סוכר (השתמשתי בסוויטנגו)
חצי כפית סודה לשתיה
ליצוק את הרכיבים הרכיבים לקערת היבשים עד לקבלת עיסה אחידה.
לשים בתבנית אינגליש מסיליקון ולהכניס לתנור שלומך מראש על
180 מעלות למשך 15-25 דק (תלוי בעוצמת התנור, אני ממליצה על מבחן הקיסם היבש).
זהירות שלא יתייבש.
ערכים לפרוסה מתוך 9 פרוסות:
112 קק"ל
16ג פחמימה
2 גרם שומן
