חטיפי חלבון בהכנה ביתית

חטיפי חלבון בהכנה ביתית
מי שלא מתחבר לחטיפי חלבון קנויים, יכול להכין את החטיפים האלו ולשמור קבוע במקפיא. *חשוב להוציא 3 דקות להפשרה לפני האכילה (אחרת זה קפוא מידי) *כדאי לאכול מהר כדי שלא יימס (מצחיק, כי זה גם ככה מחוסל בשניה מרוב שזה טעים ) רכיבים:
140 ג שיבולת שועל דקה
5 סקופים אבקת חלבון בטעם שאוהבים
2 כפות תחליף סוכר (סוויטנגו- "לא תאמינו שזה לא סוכר")
350 מ"ל משקה סויה לא ממותק (אפשר כל חלב או משקה אחר
לערבב את הרכיבים וליצוק לתוך תבנית שמונח עליה נייר אפיה. להכניס למקפיא למינימום שעתיים.
אחרי ההקפאה להוציא מהתבנית ולהמתין כ3 דקות, ובאמצעות סכין חדה (ממליצה שתהיה מושרת במים חמים כדי שיהיה קל לחתוך בזהירות) יש לחתוך 22 מלבנים ולאחסן מחדש בקופסא כאשר יש הפרדה של נייר אפיה בין החטיפים כדי שלא ידבקו.
לאחסן במקפיא ולהוציא 2 דק לפני אכילה.אופציית הגשה נוספת- בתוך תבנית סיליקון של קרח, ואז יש לכם את החטיפים מוכנים ללא חיתוך (מקצר את זמן העבודה לחצי)

ערכים ליחידה מתוך 22 יחידות:
61 קק"ל
5 ג' פחמימה
8 ג' חלבון
1ג' שומן

מתכונים נוספים